Barion Pixel

Szállítási információk

Aktuális szállítási módok:

Személyes átvétel:

Személyes átvételre csak előre egyeztetett időpontban van lehetőség, csak készpénzes fizetéssel.
Hétköznapokon: 9:00 - 17:00 | Hétvégén: nincs lehetőség
4030 Debrecen Balaton u. 17/2

FOXPOST:
FOXPOST Parcel lockerFOXPOST Parcel locker
Mi a FOXPOST?
A FOXPOST egy egyszerű, rugalmas, érintkezésmentes és környezettudatos csomagátvételi és -küldési mód. Kérd megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomatába és nem kell egész nap a futárra várnod. Az országos, folyamatosan bővülő csomagautomata-hálózat automatái könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, hol beltérben, hol kültéren, és reggeltől estig elérhetőek. Amint megérkezik a csomagod, a FOXPOST sms-ben küld értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. 
Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni.
A csomagméretekről és súlyhatárról a Foxpost oldalán tájékozódhatsz: www.foxpost.hu
Akár 1 munkanap alatt átveheted!
Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába. Kövesd nyomon csomagod útját! Írd be az e-mail-ben érkezett csomagszámod és máris megtudhatod merre jár! www.foxpost.hu/csomagkovetes
Visszaküldés:  Csomagodat az átvételtől számított 14 napig a webshop kondíciói szerint visszaküldheted FOXPOST automatán keresztül (amennyiben a terméket eredetileg is FOXPOST automatán vetted át). Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával.

Árak:
- FOXPOST automata:

Átutalással: 1.300 Ft (XS/S/M/L/XL) - 32.000 Ft feletti kosárérték esetén díjmentes, azaz 0 Ft.
Utánvéttel: 1.800 Ft (XS/S/M/L/XL)
- FOXPOST házhozszállítás: 
Átutalással: XS/S - 2.500 Ft | M - 3.400 Ft | L/XL - 4.800 Ft - A szállítási díj változhat a csomagméretétől függően!
Utánvéttel: XS/S - 3.000 Ft | M - 3.900 Ft | L/XL - 5.300 Ft - A szállítási díj változhat a csomagméretétől függően!
Az árak: 2024. július 1-től érvényesek!

Hol találod?
Az országos hálózat folyamatosan bővül! Ez a megoldás tökéletes kényelmet biztosít, hiszen nincs több sorban állás, adminisztráció és várakozás. Keresd meg a hozzád legközelebb eső automatát!
FOXPOST csomagautomaták listája:
MAGYAR POSTA (MPL):
Amennyiben Ön a Magyar Posta szállítási szolgáltatását vállasztja úgy a csomagja kiszállításánal az alábbi szállítási módokat választhatja.

Csomagautomatába történő szállítás:
 
Az automaták a nap 24 órájában, országszerte hozzáférhetőek. Az átvétel miatt nem kell kitérőt tennie, hiszen a Csomagautomaták többségét bevásárlóközpontok parkolóiban, forgalmas helyeken helyeztük el, ahol egyébként is megfordul. A rendelését bármikor egyszerűen és gyorsan átveheti. Nem kell a munkahelyén vagy otthon átvennie a csomagját. A csomag érkezéséről SMS-ben és e-mailben értesítjük, ezt követően küldeményét 2 munkanapig tároljuk az automatában.

Posta Pontra történő szállítás: MOL PostaPont napi 24, a Coop és Media Markt PostaPontok többsége pedig 12 órában nyitva tart, így a munka előtt és után is elhozhatja a csomagját. 

Postára kézbesítve: Oszágszerte mintegy 2500 postára kérheti csomagját. A csomagátvételt más postai ügyintézéssel is összekötheti. SMS-ben vagy emailben értesítjük a küldemény postára érkezéséről. Nem kell otthon várnia a futárt. Munka előtt vagy után egyből mehet a csomagért a postára.

Megadott címre történő szállítás: A kézbesítést kérheti lakcímére, vagy akár munkahelyére. Országos lefedettség.Kényelmes és egyszerű csomagátvételi lehetőség. Fizethet bankkártyával vagy készpénzzel.

Árak: 2024. március 28-tól érvényesek!

  • Csomagautomatába, Posta Pontra vagy postára kézbesítve: bruttó 990 Ft/db.
  • Háznál történő kézbesítés esetén: 0-10 kg-ig bruttó 1990 Ft/db. 
  • Háznál történő kézbesítés esetén: 10-20 kg-ig bruttó 2990 Ft/db. 
  • Háznál történő kézbesítés esetén: 20-40 kg-ig bruttó 5990 Ft/db.
  • Utánvét díja egységesen: + 565 Ft/db - 50.000 Ft kosárértékig
  • Csomagolás díja egységesen: 160 Ft/db