Barion Pixel

Fizetési információk

Aktuális szállítási módok:

Készpénzes fizetés:
Csak személyes átvétel esetén tudunk lehetőséget biztosítani készpénzes fizetésre. Személyes átvételre csak előre egyeztetett időpontban van lehetőség.
Hétköznapokon: 9:00 - 17:00 | Hétvégén: nincs lehetőség, Helyszín: 4030 Debrecen Balaton u. 17/2

Bankkártyás fizetés Barionnal:
Webáruházunkban gyorsan és biztonságosan fizethet bankkártyával. Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. Barionnal való fizetési mód választása esetén Ön kényelmesen és biztonságosan tud bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenlegével fizetni webáruházunkban. A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára.


Banki átutalás:
Amennyiben a megrendelt termék árát banki átutalással szeretnéd kiegyenlíteni, abban az esetben válaszd a Banki átutalás fizetési módot. Megjegyzés rovatban kérlek tüntesd fel a rendelésszámot!
Az átutaláshoz szükséges adatok (Kedvezményezett neve, Kedvezményezett bankszámlaszáma, Kedvezményezett bankja) megtalálhatók a webáruházat működtető vállalkozás adatai között.

Utánvét:
Amennyiben a megrendelt termék értékét a termék átvételekor szeretnéd kifizetni, akkor válaszd az Utánvétes fizetési módot.
FOXPOST és MPL csomagautomaták esetén csak bankkártyás fizetésre van lehetőség.