Barion Pixel

ELŐRENDELÉS - Szabályzata - Menete

ELŐRENDELÉS

FONTOS, KÉRLEK FIGYELMESEN OLVASD VÉGIG!

A raktáron lévő termékek mellett lehetőséget szeretnénk biztosítani bizonyos termékek esetén előrendelésre is. Ezek a termékek még megjelenés előtt álló modellek, melyekre partnereinknél mi is egy előrendelés formájában tudjuk leadni igényünket. Így értelemszerűen az előrendelhető termékek nincsenek raktáron és ezeknek a rendeléseknek menete, a kiszállítási ideje, eltér a raktáron lévő termékek rendelésének menetétől!

Az előrendelések esetén az újabb, "felkapott" modellek kerülnek főként a célkeresztbe! Ezek a termékek kerülnek be az ún. előrendelési katalógusokba, ahonnan kitudod választani mely modell(eke)t szeretnéd előrendelni. A katalógusok egy adott hónapra szólnak és külön vannak választva a különböző gyártók termékei. Szerintünk ez egy remek alkalom, hogy ne maradjatok le egy-egy megjelenés előtt álló modellről.

Az előrendeléseket csak az elorendeles@28th.hu email címen áll módunkban elfogadni!
Több termék esetén kérlek ne több részletben add le az előrendelésed, hanem lehetőség szerint egyszerre! Egyszerűbb és követhetőbb mindenki számára és a mi munkánkat is megkönnyíti! Köszönjük!

Az előrendeléshez előleg szükséges, ami az előrendelt termékek összértékének 50%-a, azaz a fele! Ebben nincs benne a szállítás díja, az később, a második részletnél kerül felszámításra.

Mik az előrendelés előnyei?

·        Bebiztosíthatod magad, hogy a te gyűjteményedben is meglegyen egy-egy vágyott modell.
Lehetséges, hogy az előrendelhető termékek nem is lesznek készleten és/vagy csak limitált mennyiségben lesznek elérhetőek nálunk!

·        Az előrendelés során megadott árak nem fognak változni!
A katalógusokban feltüntetett árak fixek és az esetleges áremelkedések nem befolyásolják!

·        Előrendelése(i)det összevonhatod akár már meglévő rendelése(i)ddel vagy egy jövőbeni megrendeléseddel, így csökkentve a szállítási költségeket!

·        (Még kedvezőbb árak előrendelések esetén, azaz megpróbáljuk a legjobb árakat biztosítani az adott termék esetében. Előfordulhat, hogy egy-egy modell olcsóbb lesz előrendelve, mint a shoppon.)

 

Mik az előrendelés hátrányai?

·        Az előrendelt termékekre várni kell, így lehet nem Neked lesz meg elsőnek az országban! 
Termékektől függően ezek akár hetek is lehetnek. Sajnos ezek a csúszások nem rajtunk múlnak! Ha bármi változás van a várható megjelenés dátumában, természetesen arról tájékoztatunk!

·        Az előrendeléshez előleg szükséges! De ez biztosíték lehet mindenki számára az előrendelés során.

Hogyan is néz ki egy előrendelés?

1.      Az aktuális katalógus(ok)ból kiválasztod az előrendelni kívánt modell(eke)t és e-mailben elküldöd a termék(ek) kódját, pontos megnevezését, a kívánt mennyiségét és a megfelelő szállítási módot. Illetve még szükség lesz az adataidra a számlázáshoz és szállításhoz (név, telefon, email, pontos cím, FOXPOST automata).

2.      Ezt követően kapni fogsz egy elfogadó e-mailt az előrendelésedről 1-2 munkanapon belül, amiben szerepelni fognak a következők: az előrendelésed összegzése, a végösszege, az előleg mértéke és az utaláshoz szükséges adatok, ill. egy várható beérkezés.

3.      Ha mindezzel egyetértesz és elfogadod a feltételeket, akkor nincs más dolgod, mint átutalni az előleg értékét a megadott számlaszámra, a megadott időpontig.
Kapsz erről is egy visszaigazoló e-mailt és innentől válik érvényessé az előrendelés!

4.      Várakozás. 6

5.      Amikor megérkezik hozzánk az előrendelésed, küldünk erről egy e-mailt, ami összefoglalja az előrendelésed. Miután az adatok egyeztetésre kerültek és a termékek ára + a szállítási díj rendezésre került, összekészítjük és elküldjük részedre a csomagot.

Milyen szállítási módok érhetőek el előrendelés esetén?

·        Személyes átvétel - előre egyeztetett időpontban!
Ingyenes!

·        FOXPOST - Automata – fizetés átutalással bankszámlaszámra.
1.300 Ft (32.000 Ft feletti kosárérték esetén díjmentes, azaz 0 Ft.)

·        FOXPOST - Automata – utánvételes fizetés a csomag átvételekor.
1.800 Ft

·        FOXPOST - Házhozszállítás – átutalással vagy utánvéttel.
Ennek díja változhat a csomagméretétől függően!

 

Miért szükséges az előleg?

Kis- és kezdő vállalkozás révén a pénzforgalmi tőkénk likviditásának megőrzése kiemelten fontos, hogy újabb termékbeszerzéseket intézhessünk és a raktárkészletek folyamatos fenntartását is biztosítani tudjuk Nektek. Ezen okokból kifolyólag jelenleg még nem tudjuk korlátlanul hitelezni az előrendeléseket, ezért szükséges az előleg. Megértéseteket köszönjük!

Visszamondhatod-e az előrendelésed?

Az előrendelés leadása ugyan úgy, mint bármilyen raktárról történő rendelés, megrendelésnek számít, így természetesen élhetsz az elállás jogával. Azaz:

·        Az előleg beérkezéséig bármikor visszamondhatod az előrendelésed bármilyen következmény nélkül.

·        Természetesen azután is lemondhatod, hogy az előleg beérkezett, az ugyanúgy visszautalásra kerül.
De következő előrendelési ciklusból kizárást vonhat maga után, főként, ha le is rendeltük a kért termék(eke)t!

Kérünk, hogy lehetőleg csak abban az esetben adj le előrendelést egy termékre, ha biztosan át is veszed azt. Az előrendelhető termékek esetén nekünk is le kell adnunk a partnereink felé a megrendeléseket, melyek a legtöbb esetben nem visszamondhatóak! Köszönjük!

Mit jelent a várható megjelenés?

A feltűntetett dátumok a nagykereskedelmi partnereink által megadottak. Ez egy tág intervallum, általában egy hónapot ölel fel. Ez változhat mindkét irányba, erre nincs ráhatásunk! Sajnos azt sem tudjuk megmondani, hogy pl. a hónap elején vagy végén fog megjelenni! Bármilyen változásról tájékoztatunk!
Ha egy előrendelt modell nem jelenik meg a várható megjelenés ideje alatt, akkor felvesszük veled a kapcsolatot, hogy fenntartsuk-e az előrendelésed vagy elállsz tőle!
Az esetleges csúszások miatt előre is köszönjük megértéseteket és türelmeteket!

Mit jelent a rendelések összevonása?

"Összevárhatsz" több leadott előrendelést, vagy az előrendeléseidet kombinálhatod, egy "hagyományos", azaz raktáron lévő termékből álló megrendeléssel, így mindent egy csomagban küldünk el részedre. Természetesen minden esetben a számodra legkedvezőbb szállítási díjat alkalmazzuk. Tehát:

·        Lehetőség van arra, hogy az előrendelést összevonjuk egy már meglévő „hagyományos” rendeléssel és/vagy egy jövőbeni megrendeléseddel. Ebben az esetben a „hagyományos” rendeléseket maximum 2 hétig tudjuk félre tenni.

·        Természetesen arra is van mód, hogy akár két előrendelést is összevonjuk különböző előrendelési ciklusokból, de a már beérkezett előrendelések termékeit maximum 30 napig tudjuk fenntartani részedre.

Ha több terméket rendeltél elő egy rendelés során, de nem egyszerre jelennek meg, akkor a legkésőbbi beérkezés után tudjuk küldeni a rendelést, azaz összevárjuk az előrendelt termékeidet.